Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

O nás



Historie firmy CK Valaška

Cestovní kancelář Valaška byla založena v r. 1990 manžely Hořanskými, kteří již od roku 1989 podnikají jako soukromí dopravci ve vnitrostátní a mezinárodní silniční dopravě. Díky zkušenostem získaným v zájezdové dopravě, začala CK Valaška organizovat a prodávat zájezdy do evropských zemí. Nejprve do Řecka – letoviska Nei Pori, poté do Itálie – Bibione, Cesenatico, Rimini. V r. 1993 rozšířila CK svou nabídku o novou destinaci – CHORVATSKO.

 

Mezi první letoviska patřila oblast Crikvenické riviery – Crikvenica, Selce , Novi Vinodolski. V dalších letech se CK Valaška stává specialistou na pobřeží celého Chorvatska, a to o následující místa: Poreč, Medulin, Pula, Opatija, Vodice, Biograd n. m., Makarska, Baška Voda, Podgora, ostrov Korčula, Gradac, Klek, Neum. V roce 2001 jsme uvedli na trh tolik žádanou novinku Jugoslávii – Černá Hora, letovisko Budva – Bečiči, která již v této chvíli zaznamenává velký úspěch a zájem o tuto destinaci. I nadále hodláme nabízet klientům stále nová místa k zábavě i odpočinku. Věříme, že počet klientů bude i nadále do budoucna stoupat (pro srovnání v r. 1992 vycestovalo do zahr. cca 600 klientů, v r. 2000 již 5500 klientů – týká se vl. produktů.). Později CK vypustila nabídku zájezdů na Korčulu a do Černé Hory, zájem klientů o tyto letoviska upadl, odradila je dlouhá cesta. V roce 2010 měla CK přes 7000 spokojených klientů.

Cílem CK Valaška je uspokojit přání a nároky co největšího počtu potencionálních klientů, a tímto se dostávat i nadále do povědomí lidí.

Abychom uspokojili každé přání klienta, kromě vlastního produktu – Chorvatska, nabízí naše CK produkty jiných cestovních kanceláří, ať se jedná o tuzemské pobyty nebo pobyty do jiných zemí světa.

Mimosezónně pořádá CK zájezdy na různé kulturní akce, a různé poznávací zájezdy – do Vídně, Budapeště, Krakova, jednodenní lyžování na Hochkar, zájezdy do termálů – Györ, Bešeňová, Velký Meder atd. vše vlastními autobusy.

Zajišťujeme také:

  • zájezdy pro skupiny a kolektivy, tématické zájezdy do celé Evropy
  • pobyty v Čechách, na Slovensku, Maďarsku, v lázních dle výběru
  • autobusové a letecké pobytové i poznávací zájezdy, zájezdy za exotikou z katalogů specializovaných CK
  • pobyty autokarem i vlastní dopravou do letovisek celé Evropy
32

sezón na cestách
s Vámi

bus

vlastní autobusová
doprava

price

nejvýhodnější možné
ceny

exclusivity

exluzivní ubytování
s námi